Nieuw

Nieuw - Nieuw - Nieuw

Opzoek naar een leuke en lekkere traktatie?

Vanaf nu kan je ook haverkoeken bestellen. Naar keuze met appel/kaneel, crispy caramel, noten of gedroogd fruit. Per stuk verpakt dus extra leuk om uit te delen. 


En heb je liever kruimels die los heerlijk zijn maar ook lekker zijn als vervanging van muesli door de yoghurt of kwark dan kan natuurlijk dat ook. Beiden kunnen per post worden opgestuurd. Feestbuffetten.nl heeft de noten-kokoskoek aan het assortiment toegevoegd. 

Deze overheerlijke noten-kokoskoek wordt in twee├źn gebakken. Eerst de onderlaag en daarna de tweede laag bomvol met noten en stukjes pure chocolade. Onze ronde koek is ca. 18 centimeter doorsnee. Je haalt hier acht heerlijke stukken uit. Een lekkere koek voor jezelf of om te trakteren thuis of op het werk. De koek wordt neutraal geleverd of met decoratie naar keuze. De noten-kokoskoek kan ook per post verzonden worden.Bekijk hier de overige koeken en nog veel meer lekkere en leuke traktaties. 

Volg onze Facebookpagina voor de meest recente acties.


---------------------------------------------------


Handig om te weten:
  • Feestbuffetten.nl is gevestigd in Zoetermeer.
  • Gratis bezorgen in Zoetermeer en Benthuizen bij een bestelling vanaf € 25,00. Voor bezorgen bij een bestelling onder dit bedrag rekenen wij € 3,50 bezorgkosten. Voor bezorgen buiten het bezorggebied wordt een bijdrage gevraagd n.a.v. de afstand. Afhalen is mogelijk op afspraak.
  • Feestbuffetten.nl staat open voor suggesties en overleg. Alle menu's worden graag aangepast naar persoonlijke wensen.


Bestellen:
Vraag vrijblijvend informatie op via marlon@feestbuffetten.nl