Losse verkoop

Hartig:
 • Kennis maken met Feestbuffetten.nl? 
 • Een compleet buffet teveel?
 • Gewoon iets los bestellen? 


    
    
    

Zeer geschikt voor de losse verkoop (informeer naar de prijzen): 
 1. Ronde hartige taart    
 2. Plaattaart
 3. Gevulde broodrol 
 4. Gevulde wraps    
 5. Turks brood gesneden in taartpunten  
 6. Pastasalade   
 7. Bockworstbroodjes, mini saucijzenbroodjes of mini quiche Lorraine 

---------------------------------------------------

Zoet:

 • Trakteren?
 • Cadeautje nodig?
 • Of gewoon trek in wat lekkers?

Haverkoeken
Vanaf nu kan je ook haverkoeken bestellen. Naar keuze met appel/kaneel, crispy caramel, noten of gedroogd fruit. Per stuk verpakt dus extra leuk om uit te delen. En heb je liever kruimels die los heerlijk zijn maar ook lekker zijn als vervanging van muesli door de yoghurt of kwark dan kan natuurlijk dat ook. Beiden kunnen per post worden opgestuurd.

 


Noten-kokoskoek (taart):
Deze overheerlijke noten-kokoskoek wordt in twee├źn gebakken. Eerst de onderlaag en daarna de tweede laag bomvol met noten en stukjes pure chocolade. Onze ronde koek is ca. 18 centimeter doorsnee. Je haalt hier acht heerlijke stukken uit. Een lekkere koek voor jezelf of om te trakteren thuis of op het werk. De koek wordt neutraal geleverd of met decoratie naar keuze. De noten-kokoskoek kan ook per post verzonden worden. Zie hieronder een paar voorbeelden.

Heb je liever een rechthoekige of een hartvormige koek, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

  
  


Rocky Roads:
Ben je op zoek naar een leuke en lekkere traktatie om uit te delen? Feestbuffetten.nl maakt heerlijke rocky road fudge en zolang het weer het toelaat kan deze ook opgestuurd worden.

Fudge is zacht (toffee-achtig), gemaakt van gecondenseerde melk en chocolade gemengd met heerlijkheden als noten, marshmallows, koekjes, gedroogde vruchten. Ook kan het gemaakt worden met pure chocolade in combinatie met pepermunt (After eight). Door verschillende soorten chocolade en vullingen te gebruiken wordt elke rocky road fudge zeer persoonlijk.

    
    


Chocolade bark:
Chocolade bark is gesmolten chocolade, dun uitgesmeerd over een plaat en versierd met bijvoorbeeld musketzaad, stukjes koek, M&M's, marshmallows, slierten chocolade enz. De chocolade wordt in stukken gebroken en verpakt in cadeauzakjes. Doordat de chocolade zo dun is smelt het op je tong. Natuurlijk kan je het zelf maken maar geef je het graag uit handen dan maakt Feestbuffetten.nl het voor je. Kleur en smaak naar keus. Bijvoorbeeld een leuke traktatie voor de leerkrachten op school.

    
    


Chocolepels:
Met deze chocolepels kan je warme chocolademelk maken. Ze worden gemaakt met pure of melkchocolade (of combinatie van beide). Daarna versierd met mini marshmallows, musketzaad, kleine karamelblokjes, smarties of stukjes pepermunt en daarna leuk ingepakt. Ze kunnen ook gemaakt worden met roze of blauwe muisjes voor een babyshower.

     

Kijk voor nog meer traktaties op deze nieuwe pagina.

---------------------------------------------------


Handig om te weten:
 • Feestbuffetten.nl is gevestigd in Zoetermeer.
 • Gratis bezorgen in Zoetermeer en Benthuizen bij een bestelling vanaf € 25,00. Voor bezorgen bij een bestelling onder dit bedrag rekenen wij € 3,50 bezorgkosten. Voor bezorgen buiten het bezorggebied wordt een bijdrage gevraagd n.a.v. de afstand. Afhalen is mogelijk op afspraak.
 • Feestbuffetten.nl staat open voor suggesties en overleg. Alle menu's worden graag aangepast naar persoonlijke wensen.


Bestellen:
Vraag vrijblijvend informatie op via marlon@feestbuffetten.nl