Traktaties per post

Je hoeft niet in Zoetermeer te wonen om te genieten van de lekkernijen van Feestbuffetten.nl. 

Wil je iets lekkers trakteren thuis, op het werk, bij een feestje of voor op school? Naast de haverkoeken, notenkoeken en fudge (zie losse verkoop) maak ik nog veel meer lekkers. Deze kunnen per stuk of met meerderen in een zakje worden verpakt. Hierbij is veel keuze uit meerdere soorten verpakkingen, zie onderste foto's.

Koeken die ik maak zijn onder meer pindakoeken, brosse roomboterkoek, boterkoek 2.0, diverse soorten muffins en cupcakes. Tevens maak ik cupcorns (bakjes met popcornballen) en andere popcorntraktaties die het heel goed doen als kindertraktatie. Ook kan er zelfgemaakte granola besteld worden, lekker voor als je het iets gezonder wilt doen. Bijna alles kan per post verstuurd worden.

Popcorn:

Koeken: 


Muffins: Cupcakes: 


Granola:Verpakking: 


Prijzen popcorntrakaties: 

De prijzen hieronder zijn per stuk vermeld. Verzend en verpakkingskosten zijn € 7,50. Ik maak de lolly's en ijsjes met witte popcorn. Losse popcorn kan ook in een kleurtje worden besteld. Deze kleur ik dan eerst met voedingskleurstof. Hierbij kan gekozen worden uit een combinatie van maximaal 3 kleuren. Dit is een stuk bewerkelijker en daarom zit er een toeslag op. De popcorn wordt versierd met sprinkels (kleur naar keuze) en ze worden per stuk ingepakt met een fleurig lintje eraan.

Popcornlolly: spek, popcorn, sprinkels2,00

Losse popcorn: popcorn. Doorzichtig zakje met krullint, middel, ca. 25-30 gram1,50
Losse popcorn: gekleurde popcorn. Doorzichtig zakje met krullint, middel, ca. 25-30 gram1,75
Losse popcorn: popcorn in verpakking met afbeelding. Klein, ca. 10-15 gram1,25
Losse popcorn: gekleurde popcorn in verpakking met afbeelding. Klein, ca. 10-15 gram1,50
Popcorn ijsje:ijshoorn, popcorn, sprinkels2,00

Cupcorn:cupcakebakje, popcorn, sprinkels1,75
Cupcorn:cupcakebakje, gekleurde popcorn, sprinkels2,00

De overige prijzen zijn afhankelijk van de keuze en hoeveelheden. Als je een mail stuurt zal ik z.s.m. vrijblijvend reageren met de prijsopgave.De cupcakes met frosting en hartige muffins kunnen helaas niet per post worden bezorgd. Ze staan er wel tussen om de mogelijkheden te laten zien voor wie iets dichterbij woont.

Bekijk hier de pagina met noten-kokoskoeken, rocky road fudge en chocoladetraktatiesVolg onze Facebookpagina voor de meest recente acties.


---------------------------------------------------


Handig om te weten:
  • Feestbuffetten.nl is gevestigd in Zoetermeer.
  • Feestbuffetten.nl staat open voor suggesties en overleg. Alle menu's worden graag aangepast naar persoonlijke wensen.


Bestellen:
Vraag vrijblijvend informatie op via marlon@feestbuffetten.nl