Diner

  • Krijg je plotseling eters?
  • Heb je een feestje?
  • Geen zin om een stoofschotel te maken voor slechts twee personen?

Stel, je hebt een verjaardag thuis. De familie en vrienden komen eind van de middag en blijven eten. Als je dan eerst boodschappen moet doen en eten moet gaan voorbereiden dan ben je al gaar tegen de tijd dat iedereen er is. Op het moment dat het dan etenstijd is, moet je ook nog eens de keuken in om alles af te maken waardoor je amper kunt genieten van de verjaardag.

Nu kan je er voor kiezen om een paar blikken soep in te slaan, wat stokbrood en van die kant en klare salades maar wat is er nou leuker en lekkerder om zelfgemaakte gerechten op tafel te zetten. Dat kan dus, je laat het gewoon door Feestbuffetten.nl doen! Feestbuffetten.nl maakt echt heerlijke buffetten waarbij jij en je gasten gaan genieten en waarbij iedereen zich het eten nog lang zal herinneren. Deze buffetten worden gratis bezorgd binnen Zoetermeer dus je hoeft ook de deur niet meer uit.

  
  
   
  


Hoe gaat Feestbuffetten.nl te werk? 

Bij Feestbuffetten.nl kan heel veel. Van koude buffetten tot menuutjes in bijvoorbeeld Griekse stijl, Italiaanse stijl, een soepenbuffet of een stamppottenbuffet. Kijk maar eens op "Lekker eten met Marlon" wat wij allemaal voor heerlijks kunnen maken.

De gerechten kunnen gemaakt worden voor grotere groepen maar als je eters krijgt en een maaltijd voor vier personen wilt dan kan dat ook.

Over het algemeen is het 't handigst om bij (grotere) buffetten eerst een afspraak te maken. Marlon komt dan bij je langs en dan wordt er besproken wat je zou willen. Naar aanleiding daarvan wordt er een menu samengesteld en een offerte opgemaakt. Tot een week van te voren kan je dan nog aanpassingen aanbrengen aan het menu.

Via de Facebook pagina van Feestbuffetten.nl worden er wekelijks gerechten aangeboden waarop je kunt meeliften. Gerechten die overwegend wat meer tijd kosten om te maken of gerechten waarvoor je teveel in huis moet halen als je het voor twee personen op tafel wilt zetten. Denk aan stoofschotels, erwtensoep, stukken hartige taart enz. Zo kan je alvast op een eenvoudige manier kennis maken met onze kookkunsten.

Feestbuffetten.nl levert maatwerk en denkt graag mee welke hapjes geschikt zijn voor jouw feest.

Kijk ook bij losse verkoop om eenvoudig kennis te maken met onze producten. 


---------------------------------------------------


Handig om te weten:
  • Feestbuffetten.nl is gevestigd in Zoetermeer.
  • Gratis bezorgen in Zoetermeer en Benthuizen bij een bestelling vanaf € 25,00. Voor bezorgen bij een bestelling onder dit bedrag rekenen wij € 3,50 bezorgkosten. Voor bezorgen buiten het bezorggebied wordt een bijdrage gevraagd n.a.v. de afstand. Afhalen is mogelijk op afspraak.
  • Feestbuffetten.nl staat open voor suggesties en overleg. Alle menu's worden graag aangepast naar persoonlijke wensen.


Bestellen:
Vraag vrijblijvend informatie op via marlon@feestbuffetten.nl