Diner

  • Krijg je plotseling eters?
  • Heb je een feestje?
  • Geen zin om een stoofschotel te maken voor slechts twee personen?

Stel, je hebt een verjaardag thuis. De familie en vrienden komen eind van de middag en blijven eten. Als je dan eerst boodschappen moet doen en eten moet gaan voorbereiden dan ben je al gaar tegen de tijd dat iedereen er is. Op het moment dat het dan etenstijd is, moet je ook nog eens de keuken in om alles af te maken waardoor je amper kunt genieten van de verjaardag.

Nu kan je er voor kiezen om een paar blikken soep in te slaan, wat stokbrood en van die kant en klare salades maar wat is er nou leuker en lekkerder om zelfgemaakte gerechten op tafel te zetten. Dat kan dus, je laat het gewoon door Feestbuffetten.nl doen! Feestbuffetten.nl maakt echt heerlijke buffetten waarbij jij en je gasten gaan genieten en waarbij iedereen zich het eten nog lang zal herinneren. Deze buffetten worden gratis bezorgd binnen Zoetermeer dus je hoeft ook de deur niet meer uit.

  
  
   
  


Hoe gaat Feestbuffetten.nl te werk? 

Bij Feestbuffetten.nl kan heel veel. Van koude buffetten tot menuutjes in bijvoorbeeld Griekse stijl, Italiaanse stijl, Indische/ Chinese stijl een soepenbuffet of een stamppottenbuffet. Kijk maar eens op "Lekker eten met Marlon" wat wij allemaal voor heerlijks kunnen maken.

De gerechten naar keuze kunnen gemaakt worden voor groepen vanaf 6 personen. Mee eten met de pot mag ook. Stuur dan begin van de week een mail en je krijgt een berichtje terug wanneer er extra gekookt kan worden.  

Over het algemeen is het 't handigst om bij (grotere) buffetten eerst een afspraak te maken. Marlon komt dan bij je langs en dan wordt er besproken wat je zou willen. Naar aanleiding daarvan wordt er een menu samengesteld en een offerte opgemaakt. Tot een week van te voren kan je dan nog aanpassingen aanbrengen aan het menu.

Feestbuffetten.nl levert maatwerk en denkt graag mee welke hapjes geschikt zijn voor jouw feest.

---------------------------------------------------


Handig om te weten:
  • Feestbuffetten.nl is gevestigd in Zoetermeer.
  • Gratis bezorgen in Zoetermeer en Benthuizen bij een bestelling vanaf € 25,00. Voor bezorgen bij een bestelling onder dit bedrag rekenen wij € 3,50 bezorgkosten. Voor bezorgen buiten het bezorggebied wordt een bijdrage gevraagd n.a.v. de afstand. Afhalen is mogelijk op afspraak.
  • Feestbuffetten.nl staat open voor suggesties en overleg. Alle menu's worden graag aangepast naar persoonlijke wensen.


Bestellen:
Vraag vrijblijvend informatie op via marlon@feestbuffetten.nl