Over feestbuffetten.nl

Marlon Sebel blogt al 4 jaar recepten op haar foodblog Lekker eten met Marlon. Zij staat graag in de keuken en heeft een uitstekend gevoel voor smaak. Al jaren eet de hele vriendengroep mee tijdens de verjaardagen thuis. Ook maakt Marlon regelmatig de hapjes voor verjaardagen en feesten bij de naaste familie. Sinds het bloggen krijgt zij zulke leuke reacties dat zij besloten heeft om er meer mee te gaan doen. Zo is Feestbuffetten.nl ontstaan.

Feestbuffetten.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van buffetten maar levert ook maaltijden, soepen, belegde broodjes en tussendoortjes. Feestbuffetten.nl is er voor grote en kleine gezelschappen. Hier op de website staan een aantal keuze buffetten om het voor jou makkelijk te maken. Wil je iets totaal anders neem dan gerust contact op want er kan heel veel.

Zijn er dagen dat je geen zin hebt om te koken of heb je een drukke week en wil je iets anders dan snacks van de snackbar of kant en klare pizza's? Marlon kookt net zo makkelijk voor twee personen als voor tien. Een aantal gerechten worden zelfs alleen maar lekkerder als je die in grotere hoeveelheden maakt. Ben je iets tegengekomen op Marlon haar blog wat je graag wilt proberen of weet je al dat je deze week amper aan koken toekomt? Een extra portie koken is meestal geen probleem.

Ervaringen:
- Koud buffet voor 40 personen tijdens een familiedag
- Borrelhapjes voor 100 personen tijdens een jubileum
- Hapjes, salades, verse saté van de grill voor 40 personen tijdens een tuinfeest
- Salades, sausjes en toebehoren voor 60 personen bij een BBQ feest
- Hartige en zoete hapjes voor 30 personen tijdens een workshop
- Het maken van grote hoeveelheden soep, 75 liter erwtensoep? Doen we!
- Het zeer regelmatig bereiden van (thema) warme maaltijdbuffetten

Alle hapjes en broodjes worden zoveel mogelijk geleverd in verpakkingen die vaker te gebruiken zijn. Het voelt niet goed om kartonnen dozen te gebruiken die na één keer in de prullebak verdwijnen. Alle spullen worden een dag na de bezorging weer opgehaald. Je hoeft niks af te wassen, dat doen wij. Bij het afhalen van de kleinere maaltijden vragen wij om een pan of afsluitbare bakjes mee te nemen.

Ben je ontevreden, vertel het ons. Ben je tevreden, vertel het je vrienden.

Leren is leuk. GOED KAN ALTIJD BETER!6 opmerkingen:

  1. Wat word ik hier enthousiast van!! Goed idee en goede inzet, ga zo door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie duidelijke pagina's over wat je allemaal kan bestellen, ziet er heerlijk uit zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Afgelopen Oktober een groot feest gegeven voor 90 man, Marlon van Feestbuffetten.nl de opdracht gegeven omdat ik wist dat zij dit aankon, eerst een persoonlijke afspraak gemaakt en wat ik ook maar voor lekkere hapjes aandroeg, alles kon zij vers bereiden. Geweldige reacties gehad van de feestgangers op de salades, borrelhappen en de saté. De persoonlijke touch vond ik erg belangrijk. Marlon bedankt, het volgende feest plannen we jou zeker weer in:)

    BeantwoordenVerwijderen