Over feestbuffetten.nl

Marlon Sebel blogt sinds 2013 recepten op haar foodblog Lekker eten met Marlon. Zij staat graag in de keuken en heeft een uitstekend gevoel voor smaak. Al jaren eet de hele vriendengroep mee tijdens de verjaardagen thuis. Ook maakt Marlon regelmatig de hapjes voor verjaardagen en feesten bij de naaste familie. Sinds het bloggen kreeg zij zulke leuke reacties dat zij heeft besloten om er meer mee te gaan doen. Zo is in 2016 Feestbuffetten.nl ontstaan.

Feestbuffetten.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van buffetten maar levert ook soepen, belegde broodjes en tussendoortjes. Feestbuffetten.nl is er voor grote en kleine gezelschappen. Hier op de website staan een aantal keuze buffetten om het voor jou makkelijk te maken. Wil je iets totaal anders neem dan gerust contact op want er kan heel veel.

Zijn er dagen dat je geen zin hebt om te koken of heb je een drukke week en wil je iets anders dan snacks van de snackbar of kant en klare pizza's? Marlon kookt net zo makkelijk voor twee personen als voor tien. Een aantal gerechten worden zelfs alleen maar lekkerder als je die in grotere hoeveelheden maakt. Ben je iets tegengekomen op Marlon haar blog wat je graag wilt proberen of weet je al dat je deze week amper aan koken toekomt? Een extra portie koken is meestal geen probleem.

Al heel veel leuke dingen gedaan. Onder meer:  
- High tea voor een man of 60, meerdere keren.
- Borrelhapjes voor 100 personen maar ook voor kleinere groepen (en dat is net zo leuk).
- Bruidsbuffet Amerikaanse stijl.
- Gesorteerde broodjes voor de lunch, hartige taarten, hapjes voor de vrijdagmiddagborrel.
- Soep, salades en hartige snacks voor een personeelsrestaurant (wekelijks).
- Hapjes, salades, verse saté van de grill voor 40 personen tijdens een tuinfeest.
- Salades, sausjes en toebehoren voor 60 personen bij een BBQ feest.
- Kindertraktaties maken en versturen.
- Koekjesplateau voor losse verkoop bij bedrijf.
- Het maken van grote hoeveelheden soep, 75 liter erwtensoep? Doen we!
- Indische buffetten, Griekse buffetten, Italiaanse buffetten, koude buffetten.
- Kookworkshops gegeven in huiselijke kring en op locatie. Bij familie's, vriendengroepen en teamuitjes. Van Spaanse tapas, Italiaans koken, sushi en grill tot sweet table en high tea.

Alle hapjes en broodjes worden zoveel mogelijk geleverd in verpakkingen die vaker te gebruiken zijn. Het voelt niet goed om kartonnen dozen te gebruiken die na één keer in de prullenbak verdwijnen. Alle spullen worden een dag na de bezorging weer opgehaald. Je hoeft niks af te wassen, dat doen wij. Bij het afhalen van de kleinere maaltijden vragen wij om een pan of afsluitbare bakjes mee te nemen.

Ben je ontevreden, vertel het ons. Ben je tevreden, vertel het je vrienden.

Leren is leuk. GOED KAN ALTIJD BETER!6 opmerkingen:

  1. Wat word ik hier enthousiast van!! Goed idee en goede inzet, ga zo door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie duidelijke pagina's over wat je allemaal kan bestellen, ziet er heerlijk uit zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Afgelopen Oktober een groot feest gegeven voor 90 man, Marlon van Feestbuffetten.nl de opdracht gegeven omdat ik wist dat zij dit aankon, eerst een persoonlijke afspraak gemaakt en wat ik ook maar voor lekkere hapjes aandroeg, alles kon zij vers bereiden. Geweldige reacties gehad van de feestgangers op de salades, borrelhappen en de saté. De persoonlijke touch vond ik erg belangrijk. Marlon bedankt, het volgende feest plannen we jou zeker weer in:)

    BeantwoordenVerwijderen